peterbtm Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Witam, nie wiem czy w dobrej kategorii ale piszę pierwszy raz na forum.Problem tkwi w tym że wymieniłem w mojej k-3 silnik na model k-4 (okazyjna ena)całe okablowanie wraz z modułami itd sprzęgło są z mojego silnika, praktycznie został wymieniony cały korpus z głowicą . a więc moto po poskładaniu,,,niestety ,nie paliświeci się ciągle środkowa lampka sygnalizująca odcięcie paliwa mruga czerwona z błędami słychac przy próbie zapalenia dziwny strzelanie w wydechu... i nie słychac pompy paliwowej, czy ktoś jest w stanie określić się co zrobiłem nie tak czy to coś gorszego?z góry dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepesz Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 (edytowane) Jakie błędy pokazuje po zworce ? Choć nie mam do tego podstaw to sprawdź czujnik przechyłu (tip over sensor) Edytowane 5 Marca 2012 przez Pepesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 A iskry na świecach masz? Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterbtm Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 wątpie że problem tkwił by w świecach ponieważ ja typowo mam odcięcie paliwa pompa nie chodzi, napisałem tutaj na forum bo możliwe że przy wymianie silnika trzeba coś zmienić nie wiem komputer zresetować czy coś, możliwe także że po roku czasu stania w garażu wilgotnym , mogły zawilgnąć jakiejś przekaźniki , więc warto było zapytać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepesz Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Czyli nawet nie sprawdzałeś błędów. A zajmuje to chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi