Ryjek Ocw Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Siemka, mam do sprzedania badz zamiany (najlepiej na jakiegos sporta) ladnego Golfa IV z 1999r, czerwony, 3 drzwiowy z silnikiem benzynowym 1.6sr 104KM.Autko ma przyciemnione tylnie szyby i sportowy wydech (strumienica), stozkowy filtr. Wyposazenie:- ABS- Elektryczne szyby- Podgrzewane lusterka- Wspomaganie- Kierownica skórzana- Centralny z pilota- 2 x Air Bag- Immobiliser w kluczykuZalozone 4 prawie nowe opony zimowe. Stan auta oceniam na Bardzo dobry.Jezeli jest ktos zainteresowany niech pisze na priv albo dzwoni na 796-419-126 to wysle foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Nie obraź się ale Golf z ciemnymi szybami, wyjącym wydechem i silnikiem 1,6 wieje wiochą, typowy lansodresowóz z pod znaku szmelcwagena. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Mój sprzęt docelowy, ale jeszcze nie jestem ready :/ sorry Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Miloszu-rr tez tak uwazam wiec w najblizszym czasie sciagne folie z szyb a z wydechem niestety nic nie zrobie. Auto dostałem w rozliczeniu i poprostu chce sprzedac praktycznie tak jak stoi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi