vito1211 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam,Chciałbym się dowiedzieć czy może są w okolicach naszego pieknęgo miasta Lublin są jacys endurzyści??Jezdze juz dłuższy czas i nikogo jeszcze nie miałem okazji spotkać. Latanie samemu stało się dla mnie raczej nudne i chciał bym poznać pare osób, które rownie jak ja lubią offroadowe latanie. Dosiadam Hondę XR 400, preferuje raczej każdy rodzaj terenu, łącznie z torami motocrossowymi ;) Jeśli sa jacyś chętni do wspólnego latania to bardzo proszę dajcie znać! W grupie raźniej :) Pozdrawiam, Bartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam Zapraszam do mnie na tereny gg:4919229 Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burczas80 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 witaj.sa tylko ukrywaja sie.lekki teren ;) firlej a jesli cie interesuje pod stanislawka w niedziele chlopaki juz bedą latac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Witeska!! Pożycz od ojca coś dla mnie i bedę latał z tobą kiedy tylko zechcesz! Jak kiedyś bedę miał wolną gotówkę to Ci obiecałem, że kupie enduro! Kiedy robimy jakiś browarek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vito1211 Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) no obiecales, ale teraz to chyba ciezko Ci bedzie uzbierac na endurko :D Trzeba sie jakos ustawic, ale ciezko u mnie z czasem przez ta mature.. Edytowane 10 Marca 2012 przez vito1211 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Nie wiem skąd jesteś dokładnie. Ale jak byś się od Lublina wybierał w stronę Kraśnika to możemy polatać. My jeździmy w 3-5 osób. gg:8673885 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunder Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Po świętach zjeżdżam swoją na Lublin z LWL pisz na gg: 2832476. Chętnie wyskocze z pełnym bakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi