cinekban87 Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 znalazłem te szare caty w leclecu w jakims sklepie sportowym z lepszymi buami cena 379 w necie e same 289, buciki zamowione w sklepie nie na allegro, dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Kupiłem ... i nie bardzo.Przy przymiarce OK, przy chodzeniu za wąskie w ... haluksie ... znaczy w palcach ... piją niemiłosiernie i nie wygląda by miały się rozchodzić.Trafią pewnie do kolekcji na strychu. Kolekcja nie udanych zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 A o instytucji szewca to się zapomniało?Rozciągnie trochę i będziesz chodził jak w kapciach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldencjo Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Kupowałem CAT-y do pracy (dużo chodzę) zanim miałem motóra, porazka jakich mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 nie narzekam chociaz mało w nich akurat chodze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi