Tobik Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Witam serdecznie użytkowników jakże szlachetnych motocyklów, jakimi są Mzetki :mrgreen: Dziś sobie jadę do lekarza zeby mi coś tam podbił i jak ruszałem ze skrzyżowania coś mi tak lekko szarpało na dwójce, ale potem sie sytuacja wyklarowała i moto normalnie jechał. Potem zajeżdzam do lekarza, stawiam moto na nózke i ide. Wracam, przekręcam stacyjke a tu nie pali sie lampka od luzu 8O więc patrze dalej, światła też nie działają, hmm odkręcam pokrywe, patrze do bezpieczników, a tu blaszka w jednym powiginana :x no ale jeżdze zawsze z sakwą, w której mam bezpieczniki, świece, olej, klucze i takie tam i w mig defekt zlikwidowałem :D i wszystko działało i rura do domu :buttrock: i potem juz wszystko działało bardzo dobrze. Teraz pytanie:1.Jakie mają być te bezpiczniki?Ile Amperów??Juz raz mi sie zdarzyła podobna sytacja, jakieś 2 miechy temu, moze zakładam zbyt słabe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 16A od masy16A od +4A od migaczy2A od ladowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi