robert11250 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udost臋pnij Opublikowano 25 Lutego 2012 (edytowane) Witam zainteresowanych !!!聽 Sprzedam motocykl crossowy marki: Honda Crf450R / rok produkcji 2004r. stan oceniam na: DOBRY聽Motocykl uzywalem amatorsko na wypady Enduro ze swoimi znajomymi . Na torze jezdzilem moim motocyklem bardzo sporadycznie. AMORTYZATOR G艁OWNY na pewno jest nie wytluczony, nie cieknie. Lekko poci sie jedna z lag, co swiadczy, ze trzeba by bylo wymienic uszczelniacze przedniego zawieszenia.聽W motocyklu Wymienilem po sezonie 2011:- olej + filt oleju- wyczyscilem filtr powietrza- zalozylem oponke na tyl 110/80- wymienilem na nowy plyn do chlodnicy- wyczyscilem dokladnie motocykl i zabezpieczylem na zime- nap臋d tyl 80%, przod 60% OKchcialbym jeszcze wyregulowac zawory po przeszlym sezonie, ale niestety nie pozwala mi na to czas:( .motocykl teraz troche ciezko odpala, ale po regulacji zaworow pali na przyslowiego "KOPA".Pracuje r贸wno i pieknie brzmi. Wizualnie jest takze w dosc przyzwoitym stanie( na prawym boczku jest widoczne lekkie otarcie)聽Motocykl posiadam 2 sezony i nie robilem w nim zadnego powaznego remontu typu: tlok, korba, lozyska na wale, wymiana zaworow czy rozrz膮du itp.Motocyklem jezdzilem malo i raczej jako amator nie wykorzystywalem calego potencjalu tego motocykla, co swiadczy o mniejszym eksploatowaniu cz臋艣ci, niz przy jezdzie zawodowej.聽Motocykl SPRZEDAJE przede wszystkim z powodu braku czasu na moja PASJ臉.聽CENA jaka mnie interesuje to: 6500z艂 (do negocjacji)w razie pyta艅 prosz臋 dzwoni膰 pod m贸j nr: 511-92-74-23 ROBERT聽Przedstawiam ZDJ臉CIA mojego motocykla:聽http://bikepics.com/...11250/04cr450f/Mam tez nowe zdjecia z lutego 2012 roku, ale nie ma mnie teraz w domu, gdzie mam je na swoim prywatnym komputerze.Ale dla zainteresowanych moge przesla膰 je na maila, jak tylko bede mial mozliwosc korzystania z mojego prywatnego komputera. Tylko prosze o uprzednie podanie swojego maila w odpowiedzi na mojego posta.聽ZAPRASZAM NA JAZD臉 PROBN膭 DO SIEMIATYCZPozdrawiam!!!!Robert Edytowane 26 Lutego 2012 przez robert11250 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
robert11250 Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Udost臋pnij Opublikowano 3 Marca 2012 Witam Pa艅stwa !!!聽Wrzucam dla pa艅stwa NAJNOWSZE zdjecia mojego motocykla !!!聽http://bikepics.com/members/robert11250/04cr450f/聽Podaje r贸wnie偶 kontakt mailowy: robert11250@gmail.com聽Pozdrawiam !!! Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.