JohnyM10 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 WitamMam takie małe pytanie, jestem w trakcie remontu WSK B1 z 68 roku, powoli się klocki układaja. Mam mały problem z wahaczem. Oś i tulejki nadają się do wyrzucenia, widziałem że w Skuterze sprzedają kompletny zestaw naprawczy wahacza WFM, pytanie czy będzie to pasowało do B1 ?? Mam WFM ale jest rozebrana i nie ma w niej ośki :/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 (edytowane) Ośki nie masz ale wahacz chyba masz? Suwmiarka w dłoń i jedziesz z cyferkami. :biggrin: Porównaj wymiary obu wahaczy i będziesz wiedział. Ewentualnie spróbuj przymierzyć wahacz WFM do starej osi WSK. Edytowane 24 Lutego 2012 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 (edytowane) ja mam oś koła do mo6b1, zamienię za felgę 19cali :) sorki za off Edytowane 25 Lutego 2012 przez Mazda82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi