Łukasz Kozik Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Witam ! Mam pytanko, a raczej problem.Ostatnio zmienilem piaste sprzegla bo ciagle spadalo z walu. Teraz wyglada git. Zastosowalem wszystkie rady z forum o dotarciu itd. A problem mam z tym ze jak wcisne sprzeglo to obroty spadaja mi o jakies 200 - 300. Wyraznie widac to na obrotomierzu i slychac. Jak odpuszcze to moto wchodzi na normalne i jest ok. Mozna z tym jezdzic bo obroty zapewniaja stabilna prace. Sadze ze cos gdzies przyciera, nie wiem tylko co. Na 100% nie sa to plytki sprzeglowe bo nie ma roznicy czy moto jest na biegu czy nie. Poza tym sprzeglo jest w swietmnym stanie i bardzo ladnie wysprzegla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 ja w 150 miałem podobnie i okazało sie ze brakuje sruta miedzy popychaczem a dzwigienka. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Kozik Opublikowano 15 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 :buttrock:Ja mam 250... sprzeglo jes zupelnie inne. Ale mozesz blizej powiedziec co to jest ta sruta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 srut to stalowa kulka z łozyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Kozik Opublikowano 15 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 achawiec ja nie mam tego u siebie:buttrock:SPOX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 to sprawdz dokładnie schemat bo moze masz miec, albo poczekaj na kogos kto ten silnik widział od srodka. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Kozik Opublikowano 15 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 nienie ma tam tego na 100% To jest zupelnie inna konstrukcja, bez popychacza, jest zato zabierak.Tak sie sklada ze 250 rozbieralem miesiac temu a 150 obecnie.... SA INNE :buttrock:Ale dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 no to ja wiem ze silniki sa rózne no ale juz torszke silników robiłem i zawsze był srud. ok nic wiecej nie mówie bo tego silnika nie widziałem od srodka. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 u mnie tez lekko spadaja obroty na sprzegle, ale bardzo minimalnie - juz tak było zawsze chyba w mojej mz wiec moze tak moze byc pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi