hashman Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam na sprzedaz Honda CB 500 rocznik 97. Sprowadzona z Anglii do rejestracji (koszt ok. 500zł). Sprowadziłem ją dla siebie, przez zimę chciałem doprowadzic do stanu idealnego z racji że motocykl w moim mnniemaniu jest bezwypadkowy, nie powiodło się to jednak ponieważ mój drugi motocykl wymaga dość duzego wkładu pieniężnego, a jeszcze więcej czasu. W Hondzie jak do tej pory udało się wymienić:-olej-filtr oleju-filtr powietrza-płyn chłodniczy-świeceA także przeprowadzono:-czyszczenie gaźników-regulacje zaworów Silnik jest w doskonałej kondycji, do zrobienia pozostało:-wymienić sety-zakupić kierunkowskazy przednie i przednią lampę-zakupic lusterka-zegary juz sa wystarczy zamontować Cena: to zależy, mnie ona wyniosła 2600pln, rozwazę każdą propozycję, może byc tez zamiana na jakiegoś klasyka, chętnie przyjąłbym też Velorexa do Jawy + jakaś dopłata ;) tel. 886 881 171 http://imageshack.us/g/813/14103365.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi