MaxŁódź Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Czołem Ponieważ przesiadłem się na VTXa, zmuszony jestem sprzedać swoją Shadowkę. Rocznik 1988, przebieg ok. 36 tys. mil. Wersja US z przerobionymi migaczami (nie świecą na stałe), przeniesionymi na lagi, zamiast na kierownicy. Motocykl kupowałem dla siebie, ze sprawdzonego źródła - Motodrom Brzeziny, gdzie od pierwszego właściciela z Belgii przywieziono go do mnie. Jeździłem nim 3 sezony.Motocykl w pełni zadbany, garażowany, traktowany jak należy. Wymiany eksploatacyjne regularne i w fachowych warsztatach. Oczywiście bezproblemowy jeśli chodzi zapalanie, jazdę, prowadzenie itp. - po prostu w pełni dobry egzemplarz gotowy do jazdy. Za mojej kadencji motocykl miał wykonany mały remont silnika (ok. 5 tys km), gdyż po zakupie miał słabą kompresję na jednej stronie i trochę brał olej. Przy okazji demontażu z ramy został przelakierowany na jedynie słuszny kolor - czarny (oryginalnym lakierem Hondy). Z napraw, które mnie tylko dopadły do wymiana regulatora napięcia, bo ładowanie siadło i drobnostki z elektryką. W szadołce przerobiony został układ wydechowy (przez kolegę forumowego Edhausta) oraz założony filtr K&N dzięki czemu przyspieszenie i walory odsłuchowe nieco poprawione. Kierownica od VTXa, oryginał również dołączam. Siodło przeprofilowane w TAPCARze, bo w seryjnym strasznie tyłek jeździ. Teraz komfort znacząco podwyższony. Akumulator - nowy, kupowany pod koniec zeszłego sezonu. Sakwy IRONHORSE - podstawowy model. Jeśli ktoś chce dobry klasyczny (niektórzy twierdzą, że najładniejsza linia szadołki) motocykl, za rozsądną kwotę to polecam zakup. Pamiętać należy, że jest to motocykl z '88 roku i wymaga większego dbania niż w nowym, ale myślę, że sprawi kolejnemu riderowi niemniej frajdy co mnie. Cena jaka mnie interesuje to 10 tysięcy bez negocjacji. Chętnie pozostawię go w rękach forumowych, jeśli nie to za ok. 11.500 mam ofertę wstawienia do warsztatu na komis. Bliższe info pod numerem: 608-553-800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi