DIABI23 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Witam serdecznie z zapytankiem :) czy ktoś już wymieniał lagi w XVZ 1200?? 83-85 TD ? jeśli tak... to gdzie kupowaliście rury ... bo nigdzie nie mogę znaleźć... po prostu NIGDZIE :| Jest totalna tragedia... porażka mamy w Polsce Producenta... TLK ale nie ma w magazynie ani nie ma projektu i bardzo wątpliwe ze taką wykona... a yamaha życzy sobie 1300 zł za jeden lag, no to śmiech na sali i fotomontaż! po prostu żenada 1300 to ja nawet takiej pensji nie mam hehe :) ta Polska to mnie już dobija ze wszystkich względów począwszy od podatków tuska platformy obywatelskiej kończąc nawet na czesciach motocyklowych hehe ;) Mam lekko porysowane lagi... ktoś był chyba tak BYSTRY (jak woda w klozecie) i kręcił żabką lag i jest porysowany że trzeba wymienić lag+wszystkie uszczelniacze(301zł) ktoś ma już jakieś doświadczenie co do tych modeli i lagów? jeśli tak prosiłbym o odezwanie się do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezdziec Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Witam, ostatnio nowe lagi do tego modelu widzialem na allegro ( koszt ok. 380zl,-), ponadto pokazaly sie dwie venturki rozsprzedawane na czesci-moze bedzie taniej,jednak jest ryzyko ze takze nie beda w najlepszej kondycji. Przy okazji ja mam problem z kupnem nowej linki predkosciomierza, jezeli ktos ma jakis namiar chetnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANUSIAK Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Witam wszystkich Venturowców. Jestem tu świeży. Aktualnie jestem na tym samym etapie, czyli wymiana przodu w swojej venturce .Ja mam trochę porysowane rury i co jakiś czas to jeden to drugi uszczelniacz mi puszcza na zmianę. Zamówiłem z allegro drugi przód od modelu 1300 i było by wszystko ok ale okazało się że muszę jeszcze kupić koło z tarczami bo tarcza nie mieści mi się w zaciski hamulce. Zaciski też musiałem kupić ponieważ te z 1200 nie pasują do 1300(inny rozstaw śrób mocujących.) lagi już mam, czekam jeszcze na koło. Udało mi się kupić w świetnym stanie. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RubiX Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Hej,Jak znasz rozmiar rury nośnej to możesz zamówić tutaj: http://www.serwismotocyklowy.pl/Rury-nosne-teleskopow,lp,66,1.htmlCzas oczekiwania około 2 tygodnie... Cytuj =========================================sklep motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomprz Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Te stare Ventury to skarbonki bez dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi