Kvahim Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Witam ostatnio się rozglądałem za motocyklami w klasie 250 rozochociłem się na takie motocykle gdyż mam opcję na robotę w wakacje i mogę zgarnąć jakieś 4 może 5tyś... do gustu przypadło mi kawasaki El 250 i honda rebel 250 jakie jeszcze motocykle możecie podsunąć? Ewentualne naprawy drogie by były? Części tylko w serwisach kawasaki hondy i innych czy u Ździcha taż coś można skombinować? Jakie spalanie mają takie motocykle? Wymiary ~70kg i jakieś 177-180cm. Dodam że jeździł bym od niedzieli i czaaasem pod szkołę. Żebyście mnie nie zwyzywali że nawet nie mam prawka to od razu mówię że ew. kupno by było po najbliższych wakacjach a prawko w trakcie;) Czekam na odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Eliminator i Rebel to rzędówki, weź V2 , np XV250 .U Zdzicha nazywa się Larsson i Klasa . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian91 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Eliminator i Rebel to rzędówki, weź V2 , np XV250 .U Zdzicha nazywa się Larsson i Klasa .Podpisuje się pod tym:)XV mało pali, nie psuje się i z częściami nie ma problemu (w/w katalogi i allegro)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi