kulasek96 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Witam chciałem zapytać was od jakiego innego enduro/crossa mogą pasować te cześci mianowicie : - Osłonki na amortyzator (plastiki) - jakieś fajne siedzenie ponieważ mam juz zdarte .- przednia lampa . - ślimak- Naklejki/okleiny Cenna nie gra zadnej roli . Z góry pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Z osłonami goleni/teleskopów musisz kombinować. Z tego co widziałem masz moto z 1994 roku i wtedy producent nie przewidywał mocowań na te cacka. Szukaj czegoś od RM/RMX ewentualnie przejrzyj ofertę polisport, acerbis i tego typu firm od plastików do moto. Sprawdź jaką masz średnicę goleni, to pomoże w szukaniu. olekmotocykle ma sporą ofertę.Jeśli cena nie gra roli to obszyj siedzenie na nowo. Możesz powiedzieć, że chcesz jakiś konkretny wzór albo wstawki z materiału antypoślizgowego (sporo współczesnych maszyn ma takie)Przednia lampa jak w przypadku osłon, akcesoryjna. Tutaj akurat nie ma co rzeźbić z przekładaniem.Naklejki i okleiny też można robić na zamówienie, ogranicza Cię tylko zrobienie "matrycy" albo mówiąc prościej szablonu na który naniesie się grafike do wydruku i wyobraźnia. Tutaj proponuje pogooglować i poszukać na forum w swojej okolicy. W warszawie nie będzie problemu, nie wiem jak w Lublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulasek96 Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 CChodzi mi dokladnie zeby zrobic taki motocykl tyllko nie wiem z kad on to ma . :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Stąd skąd Ci opisałem tylko, że jego 200R prawdopodobnie miała przewidziane osłony goleni fabrycznie. Zacznij szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulasek96 Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 a lampe od czego by miał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Tak jak napisałem, akcesoryjna tylko pewnie z poprzednich lat. Identycznej raczej nie znajdziesz ale może próbować. Może ktoś ma enduraka na części z taką lampą. Prawie na 100% to nie jest fabryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi