drzewo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam :) Niedawno wystartowałem ze stroną o której myślałem już od dłuższego czasu. Zawsze przy kupnie czegokolwiek do motocykla przeglądamy internet w poszukiwaniu różnych opinii na temat oleju, kurtki, opony czy innych Wszystkie te opinie są porozrzucane po różnych zakątkach sieci, a często także niespójne. Wpadłem więc na pomysł żeby stworzyć serwis, który będzie zawierał opinie użytkowników na temat wszystkiego co może się przydać motocykliście - począwszy od kurtek, po oleje, opny czy napęd. Serwis wystartował pod adresem http://www.moto-opinie.info Jest to dopiero początek, dlatego baza jest jaka jest - jednak codziennie będe dodawał następne produkty. Jeśli czegoś nie ma, a chcielibyście dodać własną opinie to wystarczy skorzystać z opcji "Dodaj opinię" i wpisać własnoręcznie nazwę produktu oraz jego ocene. Dodam go wtedy w pierwszej kolejności do bazy wraz z komentarzem oraz pierwszą oceną. Layout strony też wymaga poprawek, ale to w swoim czasie. Za wszystkie dodane opinie będe wdzięczny :) Za komentarze odnośnie strony także. Cytuj www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscuSklep motocyklowy Moto Opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_moto Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Super pomysł, oby strona szybko się rozwijała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 (edytowane) myślę, ze warto czerpać wzór/szukać inspiracji na www.ngt.pl To popularny serwis poświęcony sprzętowi outdoorowemu oparty na tych samych zalożeniach.pozdr Edytowane 8 Lutego 2012 przez komandosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi