Woolvi Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 (edytowane) Nie widziałem żadnego oficjalnego plakatu, żadnej oficjalnej strony, ale sądze że Pilscy motocykliści jak i okolice, są ciekawi informacji na temat rozpoczęcia sezonu, tak więc popytałem tu i tam, i mam pare info ;) Zaznaczam żebyście sie nie sugerowali na 120%.To są takie orientacyjne dane ;) Tak więc Motomarzanna, Piachy, 25 marzec, godz 12. Pozdrawiam ;) Edytowane 2 Lutego 2012 przez Woolvi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichma Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 A skad ty to wiesz? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woolvi Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 No mam takie wstępne info, napisałem tak orientacyjnie, nie moge jeszcze tego potwierdzić na 100%,ale raczej na 90% ;) A info mam od ludzi z naszego pilskiego "sklepiku" Moto sprzęta, mimo wszystko coś tam wiedzą :)Woolv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek91 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 To teraz tylko czekamy na oficjalną wiadomość;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Jesteście świetni :biggrin: 25 marca godz.12 w ośrodku "PIASZCZYSTE" w Pile. LINK Pozdrawiam serdecznie Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woolvi Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 O joj, umknęło mi gdzieś przy poszukiwaniach informacji na ten temat... Ale dzielnie zdobyłem z innego źródła ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichma Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Zdobyłes to z tego samego żródła... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 NO w końcu Motomarzanna :D . Marcyś wasz grzaniec na zimowym był zacny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) Marcyś wasz grzaniec na zimowym był zacny :) Oto niewiasta, która zna się na rzeczy :D Edytowane 7 Lutego 2012 przez Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 750 ckm Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Za szybko grzaniec się skończył.. I nawet łynia nie spróbowałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woolvi Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Wczoraj już chciałem sie bujnąć, na mojej Niuni, ale jednak czasu brakło, i byłem pełen nadziei że dzisiaj... Myśle sobie, Tak, dzisiaj sie bujne wkońcu..... !!! Otwieram dzisiaj oczka, patrze za okno... I wpadłem w depresje :sad: ;(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 (edytowane) Witajcie Ustaliliśmy już prawie wszystkie szczegóły. Będzie wesoło i na bogato :biggrin:Zapraszam na nasza stronę. RIDETOLIVE.PL a dowiecie się więcej. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 8 Marca 2012 przez MARCYŚ Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Doczekac sie nie moge :) :D Marcys mam nadzieje ze ladna pogode zamowiles , wszyscy czekamy :D pozdrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawar Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Doczekac sie nie moge :) :D Marcys mam nadzieje ze ladna pogode zamowiles , wszyscy czekamy :D pozdrrr W końcu Asia zobaczę cię na twoim nowym Harym :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilyou1000 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Witam. mam 16 lat i chciał bym wziąć w tym udział tylko nie wiem dokładnei gdzie to się będzie odbywało ! Prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi