Siwy_ Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 czesc!mam pytanie:ile kosztuje sportowy uklad wydechowy lub sama koncowka do Aprilii Rs 50 z 93 roku? pozdrawiamnorbert 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 sama końcówka na oko 280zł (kiedyś o IXILa do nsr pytałem) a cały wydech zależnie od firmy, ale tak średnio 500zł wzwyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Za arrowa liczą sobie 550 zł za samą końcówke. Najalepiej poszukać na ebay. Wyjdzie dużo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 14 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 dzisiaj pewien Pan powiedzial ze moze mi sprzedac koncowke Gianelli(sportowa)za 220 złoty..Warto brac ludziska?bo ten moj jest pękniety... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi