Situ Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 no bez jajecProwokacja? :cool: Rozgryzłeś mnie :biggrin:Sam śmigam GSem przeca, i też troche pod strachem kiedy mi łożysko wydupcy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafikDriver Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Dzięki za pomoc już powinno działać również w moim poście :) Ale widzę że dla chcącego nic trudnego :) i tak sobie poradziliście.Naprawdę piękna wyprawa fajnie streszczona pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satriael Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 (edytowane) Super wyprawa, wiem że to nie ładnie zazdrościć ale pozazdrościłem Wam najbardzie Istambułu. Mi zabrakło tylko 300 km do tego miasta. Część trasy pokrywała się z moją i naprawdę miło było zobaczyć znajome miejsca na fotografiach. Do Czarnogóry nie wjechałem a widze, że naprawdę warto. Generalnie dla takich chwil się żyję.Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie. P.S.też jechałem z Wrocławia tylko że w jeden motocykl. jakim cudem się nie zgadaliśmy? Nie wiemW tym roku chce zaliczyć Alpy, Dolomity i Wenecje więc może będzie okazja wybrać sie razem Edytowane 22 Lutego 2012 przez Satriael Cytuj 2008r- Chorwacja 3900km / 2011r- Bułgaria 4500km2012r- Alpy i Wenecja 3200km / 2013r- Istria 2600km2014r- Albania 5000km / 2015r- Montenegro 3500km2016r- Rumunia 3000km http://www.motoholik.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Dzięki ale w tym roku wybieram się na wschód. W zależności jak mi się wszystko poukłada to albo Gruzja albo tylko sam Krym Super wyprawa, wiem że to nie ładnie zazdrościć ale pozazdrościłem Wam najbardzie Istambułu. Mi zabrakło tylko 300 km do tego miasta. Część trasy pokrywała się z moją i naprawdę miło było zobaczyć znajome miejsca na fotografiach. Do Czarnogóry nie wjechałem a widze, że naprawdę warto. Generalnie dla takich chwil się żyję.Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie. P.S.też jechałem z Wrocławia tylko że w jeden motocykl. jakim cudem się nie zgadaliśmy? Nie wiem Dzięki ale w tym roku wybieram się na wschód. W zależności jak mi się wszystko poukłada to albo Gruzja albo tylko sam Krym W tym roku chce zaliczyć Alpy, Dolomity i Wenecje więc może będzie okazja wybrać sie razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi