kolczu21 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Szukam 2-3 motocyklistów do wspólnego garażu przy ul.Kijowskiej11 (Najdłuższy budynek w Warszawie).Na 99% od 01.02.2012. 50 zeta od sprzęta to chyba nie dużo. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestpit Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 HejTrochę późno się odzywam, ale dopiero teraz trafiłem na ten post. Daj znać, czy dopiąłeś temat tego garażu, no i czy masz komplet ;). Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Tak, temat dopięty. Garaż już pod moją ,,opieką,, a miejsca jeszcze na kilka moto. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestpit Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Jestem zainteresowany, podesłałem Ci namiar do mnie na priv, trzeba zobaczyć i dogadać szczegóły ;).Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi