Aster Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Po moim pierwszym sprzęcie (Jawa 50, silnik 223 stosowany też w Romecie Ogarze 200) zostały mi nowe, nigdy nie zakładane tarcze sprzęgłowe sztuk dwie (czyli komplet).Oddam za friko. Odbiór będzie możliwy we Wrocławiu po następnym weekendzie lub mogę wysłać na koszt obdarowanego. Edytowane 23 Stycznia 2012 przez Aster Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Szarowski Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 ja chetnie wezme do swojej jawki gdzie z kostek zostaly kawalki juz, a masz moze skrzynie biegow do niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Resztę gratów oddałem razem z Jawką.Tarcze Twoje, wyślij mi adres na priv. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi