Czarny 750 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 (edytowane) Witam W związku z zakupem nowych kierunkowskazów mam do sprzedania stare - Rizoma Track 01 wraz z rezystorem , który nigdy nie był podłączony. Jeden jest lekko uszkodzony tzn był podklejany ponieważ wibracje od tłumika spowodowały poluzowanie obudowy a i przez swoją głupotę ukręciłem przewody i musiały być wlutowane od nowa. Uszkodzona była jedna szt. Cena 300 PLN. Minimum mogę sprzedać 2 szt. Pozdrawiam. Edytowane 22 Stycznia 2012 przez Czarny 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny 750 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Jeżeli Ktoś jest zainteresowany czekam na propozycje cenowe, rozważę każdą opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi