slawekmistrz Opublikowano 12 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2004 To co w temacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 12 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2004 251 ma taki sam bak jeśli chodzi o pojemność co 250, czyli 17 literków cennej mieszaneczki ;) czyli z rezerwą powinno być podobnie. Ja mam u siebie rezerwe w 250 4 litry, ale nie wiem czy to jest fabryczna rezerwa, poprzedni właściciel mojej etki zapodał pływak od malucha do etki i zrobił wskaźnik paliwa koło zagarów. Wiec moze sobie powiększył tą rezerwe, ale głowy nie dam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 12 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2004 wszystko chyba zalezy od dlugosci tej rurki co jest w kraniku. I na to chyba nie ma reguly. U mnie nawet 1 litra nie ma rezerwy. Njlepiej sprawdz sam, to bedziesz mial pewnosc, spusc benzyne do jakiegos pojemnika i zobacz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 12 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2004 powiem Wam jedno ze w ETZ 250 mam oryginalnie 1,5 litra tak przewidywała fabryka MZ i tak mam podane w instrukcji ale jak pogrzebiesz w kraniku i jedna rórke wstawisz inna to mozesz powiekszyc lub zmniejszyc ilosc rezerwy. Pozdrawiam Krzych :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmistrz Opublikowano 13 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 no nic sprawdze ile wchodzi w rezerwe ale tak fabrycznie to ile powinno być???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dima Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 1,5 literka chyba odradzam wyciaganie calej rurki rezerwy poniewaz do karanik zasysa wtedy wszystkie syfy pozdrawiam Dima :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi