Kodi Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 ... po przejechaniu w 2012 gsm ponad 41 Tkm z dniem dzisiejszym sie z nim bez zalu wiekszego rozstalem z przebiegiem 158669 km ... W nie cale 2 lata nakrecikem na niego lajtowo ponad 90 Tkm z czystym sumieniem polecic moge ten model wszystkim pyrkajacym w kolo komina kolejna beema w moich rejach ktora przez ten krotki okres nie zawiodla mnie na trasie taki dobry kumpel na co dzien z dniem dzisiejszym koncze rowniez przygode z rodzina gsa ... czas na kolejnego grata ..... jakiego czas pokaze ... Pozdrawiam Kodi Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Prawie 100'000km więcej niż ja mam aktualnie :D Rewelacyjny wynik ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 (edytowane) ... patrzac na daty rejestracji na tym forum jestes o rok mlodszy ode mnie a przebieg masz imponujacy .... moze wiecej spedzaj czasu na gracie niz przed kompem to spokojnie osiagniesz lepszy wynik ode mnie w ilosci kaemow przejechanych rocznie ...tego ci zycze na przyszly sezon . Edytowane 29 Października 2012 przez Kodi Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ah żeby to było takie proste :) Bez zbędnego opowiadania, bezrobocie i odejście z kurierki sprawiło, że jeżdżę mało. Czasy kiedy 800zł z wypłaty było na benzynę minęły. Mimo, że mój sezon się nie kończy to dziękuję za życzenia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi