pierwoszow Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam.Od niedawna jestem posiadaczem BMW 1200LT 2004 rok.Mam taki problem ,że po naciśnięciu dzwigni hamulca na wolnych obrotach wydobywa się dziwny dzwięk po prawj stronie silnika.Może ktoś wie jaka jest tego przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 to pompa od ABS ogólnie mówiąc od układu hamulcowego w innych modelach BMW również to występuje, przynjamniej w tych modelach z którymi miałem stycznośc tak było pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 (edytowane) to pompa od ABS ogólnie mówiąc od układu hamulcowego w innych modelach BMW również to występuje, przynjamniej w tych modelach z którymi miałem stycznośc tak było pzdrCzy to jest usterka?, bo na wolnych obrotach też ją słychać. Edytowane 8 Stycznia 2012 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 aaaa tylko zapomniałem dodać że ABS "uzbraja" się po wbiciu biegu i ruszeniu 0,5 - 1m powinna przestać mrugać kontrolka, ale bzyczenie pozostanie i to jest normalnepzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Czy to jest usterka?, bo na wolnych obrotach też ją słychać. Jeżeli słychać po ruszeniu, to nie jest to usterką. Jeżeli zaraz po zapaleniu moto, zgaśnie kontrolka i słychać pracę pompy, to jest coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Jeżeli słychać po ruszeniu, to nie jest to usterką. Jeżeli zaraz po zapaleniu moto, zgaśnie kontrolka i słychać pracę pompy, to jest coś nie tak.Pompę słychać na wolnych obrotach (nie zawsze).Jak zwiększę obroty to ustaje.Po ruszeniu kontrolka gaśnie.W czasie jazdy nie słychać , bo obroty są duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi