C z e j e n Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Jak najbardziej jesli tempo Ci odpowiada mozesz z nami jechaćaha załatw tylko dobrą pogodę :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillxoo Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 ok.mam nadzieje,ze będzie pogoda . ile kasy szykowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 cena paliwa plus tyle samo na zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herodom Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witam ja z Moją Kochaną też się wybieramy w tym samym terminie i podobną trasę, mam już znaleziony niedrogi hotel w Wiedniu, my planujemy startować z Mazowsza tak około 6 rano tak żeby jeszcze troszkę Wiednia zobaczyć 29 wieczorem, każdy na swoim moto, może się dogadamy co do wyjazdu?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 spiszemy sie na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Możesz podać dokładniejszy zarys trasy,np mapkę ,ten pomysł chodzi mi po głowie od dłuższego czasu,zwłaszcza miejscowości na ścianie wschodniej gdzie można wciągnąć tatarskie przysmaki,mam tylko nadzieję że noclegi nie będą w hotelach Pozdrawiam Polecam ścianę wschodnią. W tym roku po raz czwarty z rzędu ruszam na "Majówkę na wschodzie". Zamiast pisaniny "kilka" fotek: https://picasaweb.google.com/112570919668089890404/Podlasie0105Maja2009 https://picasaweb.google.com/112570919668089890404/PodlasieSladamiTatarowINieTylko0104052010 https://picasaweb.google.com/112570919668089890404/PolesieLubelszczyzna290403052011 Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert72 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 dajcie jakieś konkrety gdzie na ile kiedy, chętnie się dołączę :)\Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Konkretnie to planujemy Chorwacje i Czarnogóre.Wyjazd koniec kwietnia na ok 10dniNo i to tyle z konkretówKolega Herodom jest ze stolycy więc z nim zagadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andi at Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Ja uderzam na Dubrownik, tyle sie juz o nim naczytalem,zdjęc naoglądałem,ze się czuje jakbym juz tam był :bigrazz:Tam raczej śniegu nie będziehorwacja jest fajna ale jak chcesz pozwiedzac i zobaczyc fajne widoki to poleam ciwieden -wiadomovivarium mariahofminimundus-klagenfurtobjechac cale jezioro -worther seefaakersee-najwieksze zloty harlejapotem droga B109 na sloweniea tu na planice bo jest po drodze (skocznia)potem droga 206 (slowenia)obowiazkowo odbic na mangartjaskinie-postojnska jamatriest i dalej do horwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herodom Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 horwacja jest fajna ale jak chcesz pozwiedzac i zobaczyc fajne widoki to poleam ciwieden -wiadomovivarium mariahofminimundus-klagenfurtobjechac cale jezioro -worther seefaakersee-najwieksze zloty harlejapotem droga B109 na sloweniea tu na planice bo jest po drodze (skocznia)potem droga 206 (slowenia)obowiazkowo odbic na mangartjaskinie-postojnska jamatriest i dalej do horwacjia czy w takim układzie jak proponujesz płaci się za drogi w Słowenii? My raczej planujemy jechać przez okolice Mariboru i dalej Zagrzeb następnie droga nr 1 do Plitvickie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi