Skocz do zawartości

Kupię Kawasaki Er6F lub Suzuki GS 500 F

piotrek314
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Nie wiem czy potrzebnie się wtrącam ale gościu od którego 3 miesiące temu kupiłem moto ma er6f do sprzedania. Było w październiku jak kupowałem i nadal jest na otomoto. Od razu powiem, że z gościem nie mam nic wspólnego ale ze swojego motocykla póki co jestem zadowolony, nic nie cieknie, po kilku przejażdzkach nie stwierdziłem żadnej wady, choć po przeczytaniu tematu o minach w dziale podejrzane to nadal mam obawy, że z wiosną 2012 coś wyjdzie na jaw i mnie zaskoczy.

Facet nie kryje się z tym, że ma warsztat i komis, ściąga moto z Belgii, moto są po szlifach lub kosmetyce lub pewnie z założenia w dobrym stanie, mają malowane przz niego zadupki itd.

Gwarancji nie dam, może moto są po dzwonach i każde koło jedzie w przeciwnym kierunku ale moje póki co jest ok. Na jesieni miał ze 30 moto w takim dużym hangarze, miła obsługa załatwili dokumenty itd.

Wpisz na allegro miejscowość Siemiatycze i kat. Kawasaki i napewno znajdziesz srebrne ER6, woj.podlaskie ale z Mazowieckiego nie jest tak daleko jakby się wydawało jak zobaczysz na mapie.

Oglądałem te ER6F bo było w moim zakresie cenowym, akurat miało zdjęte siedzenie i malowany zadupek, reszta wydawała się ok. Może moja rekomendacja nic nie znaczy ale jak słyszę co się dzieje an rynku motocyklowym w Polsce to każda opinia może się przydać .

Pozdrawiam i powodzenia w zakupie moto:)

• 1 miesiąc temu...