yamaszir1 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Witam, czy któryś z kolegów lub koleżanek mógłby pomóc w identyfikacji modelu motocykla widniejącego na tym zdjęciu: http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/publikacje/ASO_czy_warsztat_niezalezny_gdzie_serwisowac_motocykl/nieautoryzowany_serwis.jpg.html chodzi o ten ze złotymi felgami, jak ktoś rozpozna pozostałe to też prosił bym o info :) z góry dzięki za poświęcony czas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 (edytowane) Ta ze złotymi kołami to wygląda mi na Yamahę RD 250 lub 350. Taki szalony 2T z dawnej epoki. Mocno zmodyfikowany na zdjęciu. Niestety duża fotka nie chce mi się pokazać. Wydaje mi się że pozostałe dwa motocykle to takie same RD, a na pewno ta ostatnia koło stołu. Pierwsza ma dość spore kolektory wydechowe (rezo) i ogromną, cienką chłodnicę więc pewnie też RD 350LC. Edytowane 31 Grudnia 2011 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaszir1 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Dzięki wielkie za odpowiedź :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi