matys210 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zakupiłem dzisiaj o to CR 125 00 rok.http://allegro.pl/sprzedany-sprzedany-sprzedany-i2018855771.html Niewiem czy dobrze wybrałem.Klocki 50 % opony w bdb stanie, zadnych luzów w ramie kołach wycieków itdPodobno po remoncie( Tłok korba) W silniku nic nie dzwoniło zbytnio. Mam nadzieje że dobrze wybrałem i nie będzie trzeba robić jakiegoś remontu. Do wymiany napęd.Jutro zobacze jakie wrażenia z jazdy. Nie testowałem jej przy kupnie jak idzie bo zapomniałem o tym hahaha;DGdy jedzie się na wolniejszych obrotach to ma muła ale to norma;D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Nie chce Cię martwić, ale to nie jest 2000 rok a 98/99, więc o ten remont też nie był bym taki pewien, i jechał bym do gościa oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kameel Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Nie chce Cię martwić, ale to nie jest 2000 rok a 98/99, więc o ten remont też nie był bym taki pewien, i jechał bym do gościa oddać Racja, to nie będzie 2000, chyba że plastiki wsadzone os starszej ( o ile tak o się da ) Edytowane 29 Grudnia 2011 przez Kameel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Wszystko się da ale : rama od 2000 r jest inna i tak samo zawieszenie, w silniku też zmiany jakieś były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi