p4v3u Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 jets w ogle cos takiego a jak jest to czy soie pop[lacxca jak sie to ma w stosunku do yamaha dt 125?//???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 Nie ma Yamahy DR jest ale jest Suzuki DR. DR ma Mniejszą moc od Dt. Jeździłem DR a posiadam DT i DT mi bardziej odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 Suzuki DR125 to 4-sów przez co ma małą moc(około 12-13KM), natomiast Yamaha DT125 to 2-sów i ma więcej KM(zablokowana koło 19KM a odblokowana chyba 25KM). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 DT na rynek niemiecki ma 12 KM na austryjacki 17 a odblokowana ma 27KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi