Skocz do zawartości

CIesze sie jak dzieciak- moto złozone

rozek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No zesz kur** i tak ma być :) :)

Jak pewnie kilka osób wie zmieniałem uszczelaniacze zawieszenia ale miałem z tym samem problemy, których juz nie bede opisywał bo za długo by wyszło. Ostatniio nie mogłem znaleźć gumek nad uszczelniacze, a harmonijek simsonowskich nie chciałem zakładac bo jak to wypada do "scigacza". ;) Ale dzisiaj sie juz ostro zdenerwowałem (moto mam od stycznia, nawiniente kilka km) i kupiłem te harmonijki i .... załuje ze tego nie zrobiłem wczesniej bo mi sie bardzo podoba. ;)

Czeka mnie jeszcze wymiana klocków hamulcowych (tez bedzie problem), olueju i tylniego kapcia ale juz wreszcie stoi na kołach i wiem ze bede jeździł :P :( :P :) :D :D :D

Nie posiadam cyfrówki ale wpadne do kumpla to moze mi zrobi :)

Dzisiaj sobie pojeździłem, zajebsice ciągnie tylko to jest zły motor dla mnie- nie patrze co gdzie tylko odkręcam ile wlezie, rozpieprze sie gdzies :|

A teraz troche dramatu:

Zajeżdzam na stacje, tankuje paliwko (ah jaka przyjemnosc lac paliwo prosto do baku :mrgreen: ), wyjeżdzam na trase, przejeżdzam kawałek i motor gaśnie :arrow: o kur** tylko nie to, kilka biegów w dół, zapaliła ale od razu zdechła. Staje na poboczu i sprawdzam co jest przy okazji modląc się, no i tak, jak zwykle zapomniałem odkrecic kranika po postoju na stacji ;) ;) Później zapomniałem kluczyków ze stacyjki wyjąć pod blokiem :lol: :lol:

• 2 tygodnie później...
pokazal bys fotke z tymi harmonijkami : >

ja tez bede jezdzil.. wczoraj zdalem teorie a 28 mam praktyczny.. jak by tak zdal za 1 razem to bede najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi!!!!!!

http://www.members.lycos.co.uk/rozek1988/mbx-zdjecia/

tutaj nowe zdjecie

PS. Brudny po zlocie ale wole pojezdzic niz myc :mrgreen:

Ten tylni kapeć to lekko łysawy jest. A tak poza tym spoko sprzęt. Ino mógłbyś te naklejki z baku usunąć.

:( :evil: wiem wiem czekam az przywiozą mi oponkę, a narazie hamuje z piskiem :mrgreen: :mrgreen:

a myslalem ze te naklejki to poprawiają wygląd :(

fajna rejestracja, masz prawie BMW : D

naklejki zostaw w spokoju - przeciez dobre sa i oryginalne chyba.

ja bym zainwestowal w ladniejsze lusterka (juz panoramiczne) bo te (a raczej to) nie pasuja moim zdaniem, po za tym poszycie kanapy pasowalo by zmienic bo raz ze podarte a dwa ze takie nieprzyjemnie brudne sie wydaje. jeszcze manetki takie jakies jak od BMX'a : >>

ogolnie moto super, sam sie do takiego kiedys przymierzalem, bardzo mi sie podoba - nie taki sportowy przecinak tylko bardziej usportowiony naked..

fajne moto na pierwsze 2 kola (motorower), napewo lepiej dozbierac kasy i kupic takie cos niz simsonka ..

pozdrawiam

teraz troche dramatu:

Zajeżdzam na stacje, tankuje paliwko (ah jaka przyjemnosc lac paliwo prosto do baku ), wyjeżdzam na trase, przejeżdzam kawałek i motor gaśnie o kur** tylko nie to, kilka biegów w dół, zapaliła ale od razu zdechła. Staje na poboczu i sprawdzam co jest przy okazji modląc się, no i tak, jak zwykle zapomniałem odkrecic kranika po postoju na stacji Później zapomniałem kluczyków ze stacyjki wyjąć pod blokiem

Tesh cały czas zapominam o kluczykach i kraniku paliwa ,moze dlatego ze dopiero dzisiaj kupiłem motor i nie mam jeszcze wprawy ale to jest bulwersujące :!: