rozek Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 No zesz kur** i tak ma być :) :) Jak pewnie kilka osób wie zmieniałem uszczelaniacze zawieszenia ale miałem z tym samem problemy, których juz nie bede opisywał bo za długo by wyszło. Ostatniio nie mogłem znaleźć gumek nad uszczelniacze, a harmonijek simsonowskich nie chciałem zakładac bo jak to wypada do "scigacza". ;) Ale dzisiaj sie juz ostro zdenerwowałem (moto mam od stycznia, nawiniente kilka km) i kupiłem te harmonijki i .... załuje ze tego nie zrobiłem wczesniej bo mi sie bardzo podoba. ;) Czeka mnie jeszcze wymiana klocków hamulcowych (tez bedzie problem), olueju i tylniego kapcia ale juz wreszcie stoi na kołach i wiem ze bede jeździł :P :( :P :) :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 o widzisz warto poeksperymentowac chocby z harmonijkami :) no i hondzia odzyskuje urok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 pokazal bys fotke z tymi harmonijkami : > ja tez bede jezdzil.. wczoraj zdalem teorie a 28 mam praktyczny.. jak by tak zdal za 1 razem to bede najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 11 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 Nie posiadam cyfrówki ale wpadne do kumpla to moze mi zrobi :) Dzisiaj sobie pojeździłem, zajebsice ciągnie tylko to jest zły motor dla mnie- nie patrze co gdzie tylko odkręcam ile wlezie, rozpieprze sie gdzies :| A teraz troche dramatu:Zajeżdzam na stacje, tankuje paliwko (ah jaka przyjemnosc lac paliwo prosto do baku :mrgreen: ), wyjeżdzam na trase, przejeżdzam kawałek i motor gaśnie :arrow: o kur** tylko nie to, kilka biegów w dół, zapaliła ale od razu zdechła. Staje na poboczu i sprawdzam co jest przy okazji modląc się, no i tak, jak zwykle zapomniałem odkrecic kranika po postoju na stacji ;) ;) Później zapomniałem kluczyków ze stacyjki wyjąć pod blokiem :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 11 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 Dzisiaj sobie pojeździłem, zajebsice ciągnie tylko to jest zły motor dla mnie- nie patrze co gdzie tylko odkręcam ile wlezie, rozpieprze sie gdzies to nie motor jest zly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 11 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 oj masz racjeale chyba nie było az tak zle, kilka rady niepotrzebnie przegiełem, ale sie spieszyłem. Tak to szkoda mi sprzeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 12 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2004 Rozek - uwazaj na siebie !!!!!! grunt to miec ZAWSZE glowe na karku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2004 grunt to miec ZAWSZE glowe na karku. A na głowie kask ;) Rozek gratulacje. Wiem jaka to radsc wyjechać sprzętem po tak czasie. Teraz sam czekam na tryb do DT już 3 tygodnie i jak ją złoże tez pewnie będe cieszył sie jak dziecko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 12 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2004 Rozek - uwazaj na siebie !!!!!! grunt to miec ZAWSZE glowe na karku.. musiałem to nieźle napisac ze az sie tak o mnie boicieSpoko chce zyc ;) A motoru tez nie chce tak szybko zakatowac Badzcie spokojni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 pokazal bys fotke z tymi harmonijkami : > ja tez bede jezdzil.. wczoraj zdalem teorie a 28 mam praktyczny.. jak by tak zdal za 1 razem to bede najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi!!!!!! http://www.members.lycos.co.uk/rozek1988/mbx-zdjecia/ tutaj nowe zdjecie PS. Brudny po zlocie ale wole pojezdzic niz myc :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Ten tylni kapeć to lekko łysawy jest. A tak poza tym spoko sprzęt. Ino mógłbyś te naklejki z baku usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Ten tylni kapeć to lekko łysawy jest. A tak poza tym spoko sprzęt. Ino mógłbyś te naklejki z baku usunąć. :( :evil: wiem wiem czekam az przywiozą mi oponkę, a narazie hamuje z piskiem :mrgreen: :mrgreen: a myslalem ze te naklejki to poprawiają wygląd :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 fajna rejestracja, masz prawie BMW : Dnaklejki zostaw w spokoju - przeciez dobre sa i oryginalne chyba.ja bym zainwestowal w ladniejsze lusterka (juz panoramiczne) bo te (a raczej to) nie pasuja moim zdaniem, po za tym poszycie kanapy pasowalo by zmienic bo raz ze podarte a dwa ze takie nieprzyjemnie brudne sie wydaje. jeszcze manetki takie jakies jak od BMX'a : >> ogolnie moto super, sam sie do takiego kiedys przymierzalem, bardzo mi sie podoba - nie taki sportowy przecinak tylko bardziej usportowiony naked..fajne moto na pierwsze 2 kola (motorower), napewo lepiej dozbierac kasy i kupic takie cos niz simsonka .. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 teraz troche dramatu: Zajeżdzam na stacje, tankuje paliwko (ah jaka przyjemnosc lac paliwo prosto do baku ), wyjeżdzam na trase, przejeżdzam kawałek i motor gaśnie o kur** tylko nie to, kilka biegów w dół, zapaliła ale od razu zdechła. Staje na poboczu i sprawdzam co jest przy okazji modląc się, no i tak, jak zwykle zapomniałem odkrecic kranika po postoju na stacji Później zapomniałem kluczyków ze stacyjki wyjąć pod blokiem Tesh cały czas zapominam o kluczykach i kraniku paliwa ,moze dlatego ze dopiero dzisiaj kupiłem motor i nie mam jeszcze wprawy ale to jest bulwersujące :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 jak patrze na te zdjecia to mi sie przypominaja stare dobre czasy:) MBX to byl za*eb***y motorek...naprawde godny polecenia..gratuluje:D DOPISANE:fajne masz kierunki...jeszcze nie widzialem zadnego MBXa zeby mial kierunki w tym miejscu co Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi