orzech1986 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Nick allegro MagdalenaDz1 Witam. Mam do sprzedania piękne Kawasaki Vulcan 1700 w wersji Nomad. Przejechane tylko 2700 km! Jest w stanie bardzo dobrym. Cruiser posiada tempomat. Motor do obejrzenia w Zielonej Górze. Marcin691 610 097 UWAGA sprzęt był zalany. Sprzedawca niedawno otrzymał maszynę z powrotem od gościa który ją kupił i sprawdził. Klient został oszukany na kwotę 6,5tys zł po zwrocie (zaniżona cena na umowie) Od kupującego: ...kupił miesiąc temu Nomada 1700 2009r w Zielonej G. - przyjechał "wierzchem" i zaczeły się problemy już w czasie jazdy do domu tzn. moto gasło wyświetlając na komputerze różne błędy by po jakimś czasie znowu odpalić na jakieś 20-30 km. a czasem nawet na 100 . Przywiozłem sprzęta do siebie i zaczołem "grzebać" . Zauważyłem dziwny nalot na stykach i w kostkach elektrycznych . Sprawdziłem moto (był "ściągnięty" ze stanów w kwietniu b.r.) na stronach "AutoCzeck" - czyli "Raport Historii Pojazdu" i okazało się , że moto jest po zalaniu wodą i miał cofniety licznik do stanu 1 km. Cytuj Yamaha RD 250 LC '82 - byłaPannonia T1 '64- jest, w remoncieKawasaki LTD 450 '85 - byłaSuzuki VL800 VOLUSIA 04 - byłaYamaha XV1700 WARRIOR '06- JEST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi