wrath Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 eloo W temacie wymieniłem modele, którymi ewentualnie byłbym zainteresowany, dlatego też prosiłbym ich użytkowników o wymienienie najważniejszych zalet i wad (w tym ich ceny). Co do XJ czy CB nie mam problemu ze znalezieniem info ale z XBR już jest gorzej :| . Tak czy inaczej i tak prosiłbym o krótki opis wszystkich tych modeli :) Z góry dzięki 8) Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepcio Opublikowano 12 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2004 Xbr to fajny moto ze swoji silniczkiem swietnie nadaj sie na miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Hej,napisz konkretnie, co Cię interesuje na temat XBR, postaram się odpowiedzieć. Kiedyś w ŚM był opis, jeżeli nie masz, mogę zeskanować i Ci mailnąć - daj znać.A tak ogólnie - bardzo fajny motocykl, czterosuwowy singiel (ten dźwięęęęęęk 8) ), 44 KM, fajnie się prowadzi, jedną z największych jego zalet jest ekonomia - po pierwsze spalanie ok. 4,5/100 (a przy spokojnej jeździe można podejrzewam spokojnie zejść niżej), no i silnik singiel - wszystkie koszty regulacji, ewentualnych napraw, itp. proporcjonalnie niższe. O trwałości nie będę się rozpisywał, w końcu to HONDA 8) Wbrew pozorom z częściami nie ma żadnego problemu.Tyle tytułem wstępu... jeżeli chciałbyś wiedzieć coś jeszcze to pisz.Pozdro. PS. Fotki mojej maszynki: http://www.bikepics.com/members/ukasz/89xbr500/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi