knd1991 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 myslalem o przyciemnieniu w zakladzie ktory sie tym zajmuje, moj brat ma tam znajomego i po znajomosci za przystepna cene by mi to zrobili : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knd1991 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 no jak by mi to zrobili za przyslowiowa flaszke to napewno mniej niz 140zl. Teraz wydatkow mam bardzo duzo wiec dobry i kazdy grosz. No ale jesli wpadnie troche gotowki to napewno zakupie nowa szybke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Z tymi flaszkami to różnie bywa - ktoś Ci coś zrobi za flaszkę, a po tygodniu przyjdzie pożyczyć kosiarkę albo spyta, czy dasz się przejechać ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPerry Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 jaka metoda ci przyciemnia szybe?? folia do przyciemniania szyb (np.samochodowych) nie nadaje sie do przyciemnienia plastiku , sa specjalne farby transparetne ktorymi mozna przyciemnic plastikowa szybe Cytuj zapraszam serwis motocyklowy www.motor-garage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knd1991 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 zgadzam sie z Toba Sherman, czesto tak jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi