nico407 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witam jestem tu nowy i w tym roku zacząłem sie bawić Suzuką i teraz na nowy sezon zamierzam siebie porobić w niej wszystko.Niestety brak serwisowki do tego modelu utrudnia mi sprawę jest to rok 1998 z goleniami na dole.Zacząłem od lag:1 wymiana oleju - ile na lagę wlać oleju czy 373 ml będzie odpowiednie tak jak to było lane w rm po 2000 roku ?? 2 ile wlać oleju do amortyzatora 180 ml ?? może mniej lub więcej ?? 3 wymiana wszystkich uszczelek i ringów teflonowych bo moje już sie powycierały 4 rozkręciłem lagę i zaskoczyła mnie regulacja górna czy sprężyna w niej ma latać umieściłem filmik na youtube jeśli ktoś jest w stanie mi odpowiedzieć czy ta sprężyna ma latać czy nie to bardzo proszę o pomoc bo nie ma za wielu specy od tego zawieszenia. http://www.youtube.com/watch?v=kLS2WLQ9TyQ&feature=youtu.be 5 jak kręcę od góry klikami to nic sie nie rozszerza ani nie ściąga tą sprężynę, czy jest ktoś w stanie mi wyjaśnić na jakiej zasadzie to ma działać?? 6 może ktoś ma serwisówkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nico407 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 poszukuje golenia dolnego ,amortyzatora przedniego a konkretnie mocowanie hamulca przedniego do suzuki 1998 rm 125 , pękła mi aluminiowa klamra w którą sie wkłada trzon od ośki koła przedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Wbij na allegro i jak sprzedają rm'ski na cześci to napisz do typka :D chociaż sprzedają zazwyczaj całe lagi bo jak sporzedadzą Ci tylko goleń to później się bd z resztą bujać przez kilka miesięcy albo w ogóle nie sprzedadzą ;/ Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi