maks11126 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Witam wszystkich mam maly problem potrzbuje silnik wstawic do suzuki ts ale nie moge nic dostac i mysle o zamienniku moze ktos bardziej obeznany bedzie i mi doradzi do wydania mam 700zl proszę o pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Witam wszystkich mam maly problem potrzbuje silnik wstawic do suzuki ts ale nie moge nic dostac i mysle o zamienniku moze ktos bardziej obeznany bedzie i mi doradzi do wydania mam 700zl proszę o pomoc:)czy to się w ogóle opłaca?? koszt 700 zł to pewnie na sam silnik pewnie dojdą jakieś dodatkowe koszty uchwyty, zębatka, czasami inne zaczepy linek. Lepiej sprzedać moto dołożyć okolo 1000 i cieszyć się oryginalną 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 http://allegro.pl/cross-suzuki-ts-125-i1952911037.html Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maks11126 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Własnie się dogadalem o ten silnik 125 i juz mam tylko wystarczy dokupic zębatki i łancuch zalac i czekac na sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi