Robercik85 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nowy lipcowy zakup 2011. Zimuje juz od miesiąca a ja nie moge przestac o nim myśleć :)99r... jeszcze 6 miesięcy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Gratulacje. Kolega ma taki i jest zadowolony, obyś Ty był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 zadupek wymiata kocham ten ksztalt graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Przypomina Hayke z tym zadupkiem :flesje: Legend of GSXR. Super, gratuluję ;) Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 chciałem sobie coś takiego dokupić do armatury ale mając 6 tys w kielni nic ciekawego nie dało sie znaleźć.Srady są juz kultowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercik85 Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 dzieki dzięki, akurat trafiłem na naprawdę zdrową sztukę, zostanie taka na zawsze w oryginale :) no może wydech zmienię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 ha! wydech to wręcz obowiązek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 (edytowane) Ten motocykl to pierwszy na jakim miałem okazję się przejechać.Od tej pierwszej jazdy już nic nie dorówna tamtym wrażeniom.Kultowa maszynka z duszą. Teraz mam R6 2004 kupiłem na koniec września. Stoi sobie w garażu a ja nie mogę przestać o niej myśleć. Już nie pamiętam, ale jak u niego z koniarzem? Edytowane 15 Stycznia 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Nowy lipcowy zakup 2011. Zimuje juz od miesiąca a ja nie moge przestac o nim myśleć :)99r... jeszcze 6 miesięcy...... Bardzo ładna Suzuka :biggrin: ja choruje na to malowanie i jak mnie pokręci do wiosny to pomaluje tak swoja RF-ę wiem co to za pól posiadac fabryczny wydech, dzwiękbliżej nieokreślony. PS. jesteśmy sąsiadami z tego co widzę więc jak zrobi się ciepło i dostatecznie sucho to można polatać. :buttrock: Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 GratulacjeOstatnimi czasy też choruje na Suzuki;dI jeszcze takie samo malowanie mamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R"urz"a Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 No niezła maszynka... wygląda na zadbaną więc niech się spisuje jak najlepiej. I oby zima szybko odeszła... ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercik85 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 dzieki panowie dzieki :) widzę w niej jedynie chromowany wydeszek :) myślę o yoshimurze :)LupoRF - no pewnie będiemy latać !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 dzieki panowie dzieki :) widzę w niej jedynie chromowany wydeszek :) myślę o yoshimurze :)LupoRF - no pewnie będiemy latać !! to ustawieni :crossy: :lalag: Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Kolego Robercik85 widze że jesteś z Marek? Z tych pod Warszawa?Jeśli tak to możemy sie spyknąc na przejażdżkę po ul.Legionowej (Marki-Legionowo) bo ja też z Marek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercik85 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Kolego Robercik85 widze że jesteś z Marek? Z tych pod Warszawa?Jeśli tak to możemy sie spyknąc na przejażdżkę po ul.Legionowej (Marki-Legionowo) bo ja też z Marek :) to ustawieni :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi