bobber125 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 siema, mam pytanie odnośnie teorii o motocyklach customowych: Jakie są typy customów( chodzi mi o typy takie jak bobber drag)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Wiele typoów nie jest określonych bo to przecież customy i każdy z nich jest inny. Ale ogólne nurty można określić np. Bobber, Chopper, Drag, tracker, retro, hooligan i jeszcze dziwne typy typu neo-retro-coś-tam, takie jak np.Nautilius biorący udział w mistrzostwach świata customów jakiś czas temu. Ogólnie to z customów można wyróżnić tylko pierwsze trzy, reszta to po prostu "custom". Tak mniej więcej są dzielone kategorie w konkursach na zlotach. Best drag, best chopper, best jap, bez paint, best performance. Choppery dzielą się np. na klasyczne choppery i na pro-street. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobber125 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 best jap to chodzi o najlepsza japonia: honda, yamaha, suzuki itp...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Mniej więcej. Najlepszy custom na bazie japsa. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi