Jekke Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Cześć, mam moto jak w temacie, z wytryskiem i sondą lambada- pytanie- czy ktoś ma doświadczenia z przerabianiem takiego czegoś, jak to jeździ, jak z komputerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Przerabiałem już kilka takich kompletów.Jak coś to dzwoń odpowiem na wszystkie pytania. http://edzio35.wrzuta.pl/wrzucone/katalogi Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pa2olo Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Cześć, mam moto jak w temacie, z wytryskiem i sondą lambada- pytanie- czy ktoś ma doświadczenia z przerabianiem takiego czegoś, jak to jeździ, jak z komputerem?ja też bym się cieszył jak bym miał moto ale bez przesady... ;) (sorry - nie mogłem się powstrzymać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jekke Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 ja też bym się cieszył jak bym miał moto ale bez przesady... ;) (sorry - nie mogłem się powstrzymać) oj tam- weź ochłoń :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi