siecki Opublikowano 15 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2002 Jeżeli ktoś ma lub miał jakiekolwiek doświadczenia (opinię) z tym sprzętem proszę o wypowiedź. Szukam również części.Z góry dzięki za pomoc :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DARU Opublikowano 29 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2003 Cześć siecki! Jestem "szczęśliwym" posiadaczem Hondy XL600R 1986r. Niewiele mogę powiedzieć o użytkowaniu bo cały czas przygotowuję sprzęt do jazdy. Najsłabszym punktem mojego motocykla jest głowica i układ rozrządu. Kilka razy przeskoczył mi łańcuch rozrządu (odpuścił napinacz).Na szczęście zawory ocalały.Sam też poszukuję jakiś gratów np. napinacza łańcucha rozrządu. Sporo materiałów o XL 600 znajdziesz na www.XL600.de. DARU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 29 Stycznia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2003 Dzięki za odpowiedź.Stronkę znam i faktycznie jest tam sporo. Niestety mało tych sprzętów śmiga u nas i ciężko o jakieś używane części.Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lmowiec Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Jacek Sawicki sie oglasza w SM ma czesci do XL niestety jak dla mnie to drogo.Co do glowicy i rozrzadu to prawda jsli cos pada to najczesciej wlasnie to.Tak poza tym to bez wiekszych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 To jest temat z przed 3 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi