Medicus Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Witam wszystkich! Poszukuję miejsca na przezimowanie swojego Fazera w Warszawie(komercyjnie/niekomercyjnie). Czy ktoś może wie gdzie mógłbym to zrobić? Może ktoś ma garaż i mógłbym się tam wprowadzić do wiosny? Z góry dzięki za odpowiedź! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Jakości miejsc zimowania nie znam ale na pewno możesz się dopytać w motogumy na Mińskiej 25 (na przeciwko klubu M25 na terenie za szlabanami). Po za tym w dziale ogłoszeń i w dziale Warszawa czasami pojawiają się ogłoszenia o zimowaniu/wolnym miejscu w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado00 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 jak odpowiada Ci dzielnica Bemowo to zapraszam do mnie (okolice ratusza bemowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek82 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 U mnie na ursusie tez sie powinno znalesc jeszcze jedno miejsce na sprzeta Cytuj http://www.youtube.com/user/wariatex?feature=mhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Komercyjnie można np. tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoworx Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Witam wszystkich borykających się z tym problemem w tym roku. Zapraszam po szczegółowe informacje na stronę zimowaniemotocykli.pl U nas na pewno można i zdecydowanie warto. Serdecznie zapraszamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWIT Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Równiez proponujemy usługe zimowania motocykli.wszelkie informacje pod numerem tel. 505-474-968www.motowit.com70zl/ miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ja kiedyś zimowałem w jakimiś sklepie motocyklowym róg ul . Łopuszańskiej i jakiejś tam niedaleko Al. Krakowskiej i naprzeciwko sklepu z motocyklami Ducati, Triumph i BMW. Było wszystko ok i niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi