rozek Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 mocowanie przodu to juz finalna wersja ? nie obawiasz sie ze zetnie srube przy pierwszej dziurze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobber125 Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Piecyk na razie zostaje, mam 15 lat :D można sunąć spokojnie ok 70/h, jeszcze do silnika dojdzie chłodnica oleju, więc o temp. w trasie będę spokojny. Rozek- o którą śrubę ci chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Z pewnością chodzi o te gwintsztangi , które trzymają amorek i lagi ze sobą. Takie kupowane z metra to jest całkowity syf. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Tak, chodzi mi o gwintowane prety ktore lacza lagi z "półkami" i dolnym mocowaniem amorka. Ten dolny już wyglada jakby się wygial. A jesli tylko tak wyglada to tylko kwestia czasu gdy rzeczywiscie dojdzie do zniszczenia. Az dziwi mnie ze takie cos zrobiles bo reszta wyglada bardzo porzadnie. Pomysl nad tym i powodzenia w dokonczeniu sprzeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobber125 Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 zauważyłem, że delikatnie się wygiął, w poniedziałek mam nadzieję będę miał już pręt 10mm z tylko końcówkami nagwintowanymi, dodatkowo dam tuleje na niego z rurki 3/8 cala, aby go usztywnić, myślę że jak tak zrobię, to nie ma prawa się wtedy nawet deko wygiąć, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi