Gość Rysiek24 Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 witam jak w temacie zaplon mi padl iskierka bardzo slabiutka czekan na modul zaplonowy ale moga byc z nim proiblemy bo nie koniecznie to on padl a wiec zeby nie pchac sie w koszta przerobie sobie na zaplon mechaniczny mozecie mi napisac co kupic i ile to bedzie kosztowalo dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 ten temat juz był jak znajde linka to ci podam teraz nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 a wiec kupic trzeba: kondensator, przerywacz, krzywke. Co do cen to pewnie nie wiele bedzie to kosztowalo: krzywka jakies 10 zeta (widzialem taka cene gdzies on line ale nie pamietam gdzie), kondensator na moje oko max 6-7 zeta, i przerywacz moze z 10-15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 krzywka 20złkondensator 6złprzerywacz 9zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi