Skubi Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Czuwaj!Czy znałby ktoś stronkę w necie z tabelką, z której można by było dobrać śrubę pod dany otwór, itp.Przeszukałem nieco google ale same śmiecie znalazłem a czasu już więcej nie mam by siedzieć na kompie.Dzięki za wszelkie przejawy pomocy.Dżołem!! :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666 Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 http://www.csgnetwork.com/tapdrillsizecalc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 7 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 oooołłł jesssssss :) gdyby jeszcze ktoś coś miał to się nie obrażę, gdyby nawet było po polsku to też będę spokojny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi