Guzik Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 chcialem wzniecis ozywiona dyskusje na forum Siedlec bo lubie Zbycha i mi sie zrobilo go troche szkoda. czy sa jakies fajen dupeczki? ktore zaprosza Zbycha na przejadzke w krzaki? na ryby? z dala od klech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baaaca Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Właśnie są jakieś? :icon_biggrin: Ciekawy temat Guzik :notworthy: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Guzik czyś się wściekł ? Kolegę chcesz zabić ?! W Zbycha wieku to już tylko pogłaskać i spać inaczej zawał murowany. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Oj, Guzik, Guzik. W wieku Zbycha, to Ty się będziesz martwił raczej, o proste sikanie, a nie o rybach czy innych dupeczkach myslał:bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 chcialem wzniecis ozywiona dyskusje na forum Siedlec bo lubie Zbycha i mi sie zrobilo go troche szkoda. czy sa jakies fajen dupeczki? ktore zaprosza Zbycha na przejadzke w krzaki? na ryby? z dala od klech? Na ch*j mnie ryby :icon_eek:Co do dzieweczek to jak w starym dowcipie opowiadanym przeze mnie wielokrotnie. Siedzą dziadki na ławce w parku i jeden do drugiego ... wiesz, jak byłem młody to się martwiłem że kiedyś nie będę mógł ... i wiesz ... mnie się zwyczajnie nie chce. Znaczy, towarzystwo dzieweczek jest mi w dalszym ciągu miłe, ale nie musisz Guzik się napinać i martwić o moje samopoczucie i życie seksualne, jakoś sobie daję radę :icon_mrgreen:. Poza tym dzięki za zainteresowanie.Przy okazji zdejmę Ci minusa. Nie wiem czemu Ktoś pomyślał że poczuję się urażony :icon_eek:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi