Guzik Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 chcialem wzniecis ozywiona dyskusje na forum Siedlec bo lubie Zbycha i mi sie zrobilo go troche szkoda. czy sa jakies fajen dupeczki? ktore zaprosza Zbycha na przejadzke w krzaki? na ryby? z dala od klech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baaaca Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Właśnie są jakieś? :icon_biggrin: Ciekawy temat Guzik :notworthy: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Guzik czyś się wściekł ? Kolegę chcesz zabić ?! W Zbycha wieku to już tylko pogłaskać i spać inaczej zawał murowany. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Oj, Guzik, Guzik. W wieku Zbycha, to Ty się będziesz martwił raczej, o proste sikanie, a nie o rybach czy innych dupeczkach myslał:bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 W dniu 10.11.2011 o 15:11, Guzik napisał: chcialem wzniecis ozywiona dyskusje na forum Siedlec bo lubie Zbycha i mi sie zrobilo go troche szkoda. czy sa jakies fajen dupeczki? ktore zaprosza Zbycha na przejadzke w krzaki? na ryby? z dala od klech? Na ch*j mnie ryby :icon_eek:Co do dzieweczek to jak w starym dowcipie opowiadanym przeze mnie wielokrotnie. Siedzą dziadki na ławce w parku i jeden do drugiego ... wiesz, jak byłem młody to się martwiłem że kiedyś nie będę mógł ... i wiesz ... mnie się zwyczajnie nie chce. Znaczy, towarzystwo dzieweczek jest mi w dalszym ciągu miłe, ale nie musisz Guzik się napinać i martwić o moje samopoczucie i życie seksualne, jakoś sobie daję radę :icon_mrgreen:. Poza tym dzięki za zainteresowanie.Przy okazji zdejmę Ci minusa. Nie wiem czemu Ktoś pomyślał że poczuję się urażony :icon_eek:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi