qurim Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 (edytowane) Do przodu koło to raczej nie, ale wygląda na ostatnim foto jakby było bardzo blisko lagi. Nie znam się na Fazerach ale jakoś tak w oczy się rzuca ta odległość. To ma tak być? I fotka od góry na przednie mocowanie zbiornika. Widać boczne belki ramy łączone do główki. Jakieś takie wgniecione/spłaszczone wyglądają. To normalne w Fazach? A ogólnie o tej sprawie - jeśli rama jest prosta to motocykl nie jest zły. Wszystko inne można wymienić. Sprzedawca nie fair bo nie powie co i jak z motocyklem, może też nie wiedział jak moto oberwało wcześniej. Ale nie chce na pewno stracić wtopionej kasy. Jeśli odkrył problem w motocyklu to niech dorwie handlarza i wkręci mu jaja w imadło a nie wciska lipy kolejnemu naiwniakowi. Gdzieś kiedyś czytałem że w Naszym pięknym kraju, odnośnie samochodów, mówi się że jest powypadkowy wtedy gdy ktoś zginął w tym aucie w wypadku. :icon_eek: No nie dziwię się. Wtedy na pewno jest powypadkowy. Z motocyklami jest inaczej, można wyhaczyć małą kiepę i zginąć a można wyhaczyć konkretny dzwon i przeżyć. Tak jak autor tego tematu, bo czytając jego opis motocykla po wypadku w głowie jawi mi się pytanie "W co on tak mocno przypier****ł?!" Edytowane 12 Listopada 2011 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 No jest cos e tym, w Poznaniu i okolicach jest jeszcze rozróżnienie: bezwypadek i bezwypadkowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 pewnie sie wkurwiles ze za tanio go pusciles a mozna bylo malym wkladem doprowadzic go do porzadku stad tyle krzyku :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majrek Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 pewnie sie wkurwiles ze za tanio go pusciles a mozna bylo malym wkladem doprowadzic go do porzadku stad tyle krzyku :icon_biggrin:mialem to samo napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi