YAMAHAYZ123 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Witam w sezonie 2012 chciałbym spróbować swoich sił w motocrossie ale pasowało by się przygotować moja waga 55kg na wzrost 178 ile podciągnąć wagę jakie treningi kondycyjne siłowe wytrzymałościowe ? no i najważniejsza ta dieta proszę o wyrozumiałość dopiero zaczynam i z góry dzięki za odp :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 na czym chcesz zatać? w sumie ja bym przedramiona wyrabiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAMAHAYZ123 Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 jak zaczynałem jazdę na moto to ważyłem 63 kg 8 kg mi wpier.... przez zimę na pewno się coś uskłada TM racing 125 mx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byczek Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ja mam 187cm, ważę 73kg i latałem na cr 125 jakiś miesiąc i przesiadłem się na cr 250 i daję radę, a zależy na czym Ty będziesz zaczynać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAMAHAYZ123 Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 TM Racing 125 ale jak bym robił masę przez zimę to nie wykluczam 250 :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Podstawa to kondycja, bieganie min godzina 3-4 razy w tyg, basen. Obycie z moto,czym lepiej opanujesz techniczną część jazdy tym mniej będziesz się męczył. Najlepiej jak byś się zapisał na treningi do jakiegoś zawodnika MX, on CI ustawi wszystko jak należy i będzie pracował nad techniką - jest to najlepsza opcja. Mam kumpla, na początku roku praktycznie nie umiał latać na moto, w tej chwili po sezonie treningów u Łukasza Kurowskiego zapier*ala jak szalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi