lead Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Czołem, Mam pytanie, czy ktoś ma doświadczenie w "pruciu" wydechów do Hondy VT 750 C2 ACE? Rzecz w tym, że wydechy akcesoryjne oprócz ywsokiej ceny nie są tak ładne jak oryginał. Niestety wygląd mają piękny, ale moto pracuje jak kosiarka :) Wiem, że w Dragach 650 i 1110 można pruć wydechy bez żadnych konsekwencji dla silnika, ale jak sprawa wygląda w VT niestety nie wiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 tak samo :) tyle, że pewnie gaźniki będzie trzeba treochę przeregulować... :) A jak wybebeszyć?? Może najpierw zacząć od zakupu dłuuuugiego Wiertła np. 8 lub 10 mm I troche je po długości pwiercić... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi