Guzzi V11 Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witam Mam pytanie ,wspominaliscie o przelozeniu przedniego zawieszenia od LC8 , macie na mysli same lagi czy tez caly komplet z polka ? -jesli tak to jak to sie ma ramy w BMW -trzeba zmieniac glowke ,spawanie itp ?To samo odnosnie tylnego kola ta 18 ma byc od jakiegos specyficznego moto czy tez mozna nabyc od BMW .Mam troche czasu i funduszy i z checia bym sobie takie cos zbudowal na bazie GS 1150 jednak w necie nigdzie nic nie znalazlem na temat takowych przerobekdzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Situ Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 WitamMam pytanie ,wspominaliscie o przelozeniu przedniego zawieszenia od LC8 , macie na mysli same lagi czy tez caly komplet z polka ? -jesli tak to jak to sie ma ramy w BMW -trzeba zmieniac glowke ,spawanie itp ?To samo odnosnie tylnego kola ta 18 ma byc od jakiegos specyficznego moto czy tez mozna nabyc od BMW .Mam troche czasu i funduszy i z checia bym sobie takie cos zbudowal na bazie GS 1150 jednak w necie nigdzie nic nie znalazlem na temat takowych przerobekdzieki No proste że komplet z półkami, kołem i hamulcami. Wypieprzyć trzeba przednią ramę i dorobić taką samą tylko z normalną główką (2500zł). Motomirek z Nadarzyna sie tym zajmuje. Zamiast wtrysku załadować gaźniki Bing i maszyna jest genialna. Wpisz na youtube "motomirek", wyskoczy crossówka na bazie GSa - ogólnie potworn sprzęt. Latałem u niego na GSie z przodem od KTMa - wjechałem w polną drogę to nie czułem tej masy, prowadził sie idealnie jak po sznureczku. A zamiast tak sie cackać to kup r100GS :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzzi V11 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 No to juz cos miej wiecej wiem ,filmiki na youtube ogladalem ,a jak z obrecza 18 BMw ma w ofercie czy trzeba szukac o d czegos innego ?Co do 100Gs chcialbym cos z mozliwa predkoscia przelotowa ,czesto jade do meksyku a 100 ma chyba wolniejsza skrzynie biegow ?Dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi