P107R Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witam, mam do sprzedania motorek taki jak w tytule, jest to wersja R, pozbawiona rozrusznika, kierunkowskazów i oświetlenia (założona akcesoryjna owiewka ACERBIS z światłami), posiada w pełni regulowane zawieszenie tył i przód z modelu KX.Rok produkcji to 1993, pierwsza rejestracja w 2002r, posiadam na niego dokumenty angielskie, w kraju nie był rejestrowany ale jest oczywiście taka możliwość.W motocyklu wymienione łożyska wahacza, łożysko amortyzatora dorzucam nowe nie zakładane jeszcze. Wymienione szprychy koła tylnego, łożyska koła tylnego, opony tył przód (tył Michelin AC10 utwardzane - 75%, przód KYOTO 60%), wymieniony niedawno łańcuch wraz z zębatką przednią. w silniku wymieniane zawory ssące oraz łańcuszek rozrządu, silnik chodzi bez zarzutu. Wydech przelotowy, bardzo ładnie pyrka.Jego stan techniczny oceniam na dobry (bardzo dobry to nówka jak dla mnie ;) ). Przez półtora roku nie zmusił mnie do nieplanowanego postoju, to świetny sprzęt i jestem przekonany że nowy właściciel będzie z niego na pewno zadowolony. Cena to 4 tys zł bez możliwości negocjacji!! nie zamierzam się również zamieniać, tylko gotówka. Motocykl w ciągłej eksploatacji do obejrzenia w okolicach Barlinka - woj. zachpom. Kontakt tel 605157177 bądź PW, więcej zdjęć na maila (na obecnym zdjęciu nie ma opon crossowych ani przelotu) Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi