barteck Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Hej.Znalazłem ofertę NSR-ki, ma zablokowany silnik (idzie 130). Jakie one mają blokady, ile kosztuje ich zdjęcie?? Aha i jest to konkretnie 2000r, 8800km przebiegu, i jest to drugi właściciel w kraju (poprzedni sprowadził z niemiec) za 9500zł. I zauważyłem że niektóre mają na końcu "R" np NSR 125 R. Czy czyms to się różni??Co w ogóle sądzicie o tej ofercie??Dzięki i miłej jazdy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radek46 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Blokady to kryza w wydechu, blaszka na łączeniu membramy i kolektora dolotowego i możliwa jest także blokada na module w elektronice. Masz namiar na gg do kolesia który odblokowywał swoją NSRe 2322718 (konrad)... Co do oferty to myślę że za nsr z 2000r 9500zł to nie dużo ale motor musi być bez dzwonka i w idealnym stanie... takim jak wskazuje jego nieduży przebieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck Opublikowano 6 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 OK a teraz taka wielka prośba. Szukam kogoś kto ma NSR w okolicach Ełk, Białystok, Augustów, Łomża, Warszawa żebym mógł podjechać z tatą i wsiąść, zobaczyć jak rozmiarowo itp zanim pojade na drugi koniec Polski. Bardzo by mi to pomogło.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Ja dodam od siebie, zę zdjęcie blokady z modułu to połaczenie dwóch odpowiednich kabli 9kosztów brak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 OK a teraz taka wielka prośba. Szukam kogoś kto ma NSR w okolicach Ełk' date=' Białystok, Augustów, Łomża, Warszawa żebym mógł podjechać z tatą i wsiąść, zobaczyć jak rozmiarowo itp zanim pojade na drugi koniec Polski. Bardzo by mi to pomogło.Dzięki[/quote'] U mnie są dwie ale nie moje :roll: Mam ok. 170 cm i nsr jest bardzo przyjemna. Troche dziwnie było mi jeździc z tak nisko położoną kierownicą ale jesli to będzie pierwsze moto to nie będzie problemu ( ja jestem przyzwyczajony do kierownicy normalnie położonej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 boze jak zobaczylem ze jestes z grajewa to mi zle wspomnienia przyszly do glowy (mialem tam wypadek na moto) moj pierwszy w zyciu... Ja jestem z Ostroleki jak bedzie Ci sie chcialo jechac to mozesz sie przymierzyc do Nsrki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck Opublikowano 8 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 To może ty na wojska polskiego w krawężnik czy schodek?? Aha i jadę w czwartek wyjezdzam o 2 rano :-). Na co zwrócić uwagę przy oględzinach?? dzięki i żeby więcej nikt nie miał wypadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi