kivi Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 A to wiem, myslalem ze jakies inne techniki są.Na wolnych obrotach to ma byc 3,5 stopnia przed GMP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli98lite Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 A co było przyczyną awarii frontiery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam mam pytanie. Przymierzam się do kupna frontera sport wersja A z gazem, co o tym aucie myślicie da się nim pojeździć jakiś czas czy koszta eksploatacji mnie zeżrą przy pierwszej naprawie. Co jest naj bardziej awaryjne i czy faktycznie części są takie drogie?. Czytałem już trochę i zdania są podzielone. odrazu mówię że przeglądałem części na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi